AMIT RÁNK BÍZHATSZ

AMIT RÁNK BÍZHATSZ / SZOLGÁLTATÁSAINK /
AMIT RÁNK BÍZHATSZ / SZOLGÁLTATÁSAINK /

Grafikai tervezés

Grafikusaink a vizuális kommunikáció mesterei, képzettek és naprakészek a legújabb tervezési trendekben. A professzionális grafikai munka nem csak a kreativitásról szól, hanem a szakértelemről is.

Weboldal

A weboldalad nem csupán online jelenlét, Legyen egy hatékony eszközöd az üzleted fellendítésére! Minden projektet személyre szabottan kezelünk, hogy igazán az ügyfeleink igényeit tükrözzük vissza a weboldal tervezésénél és fejlesztésénél.

közösségi média

Csapatunk kreatív megközelítéssel rendelkezik a tartalomgyártásban és kampánytervezésben, ezáltal segítve a vállalkozásodnak kiemelkedni a versenytársak közül.

reklám

Baranya egyik legnagyobb online médiuma, Komló alternatív nyilvánossága.

Fotó & videó

Kreatív csapatunk mindig új és izgalmas megközelítéseket keres, ezzel garantáljuk a látványos és emlékezetes tartalmakkat.

fine art nyomtatás

Nyomtatott formában életre kelhetnek a fotóid és művészeti alkotásaid! A magas felbontású nyomtatás révén minden kép, legyen az portré, tájkép vagy egyéb alkotás, az eredeti szépségét tükrözi.

Szolgáltatásaink részletei

2 db vektorgrafikus logóterv, színes és monokróm verziók, sötét és világos környezethez illeszkedő változatok, 2 kör módosítás*(*nem új logo, hanem design, igazítás, átszínezés, tipo csere)
Online és offline anyagok Ár megegyezés szerint. Ide tartozik: névjegy, szórólap, plakát, tábla, roll-up, poszter, meghívó, étlap, stb. Csomagonként eltérő számú elem választható
Reszponzív* (*a weboldal alkalmazkodik a kijelző mérethez), SSL* tanúsítvánnyal rendelkezik (*https megbízható webhely minősítés), word press weboldal, bemutatkozó oldaltól az összetett weboldalig* (*Bemutatkozó alap web: főoldal, rólunk, szolgáltatások, kontakt)
Facebook profilkép és borítókép megtervezése. Facebook, Instagram post design template* (*egységes megjelenés a bejegyzésekhez). Tiktok, Youtube Shorts, Reels tartalmak rögzítése és szerkesztése
PR cikk írás és megjelentetés, statikus vagy animált hirdetés elhelyezése a 7300.hu-n

Logótervezés során 2 db vektorgrafikus logótervet, színes és monokróm verziókat, sötét és világos környezethez illeszkedő változatokat adunk át a megbízó részére. A tervezés során 2 kör módosításra van lehetőség*

*A módosításba tartozik az igazítás, az átszínezés, a tipográfia megváltoztatása.

Egyéb arculati elemek közé tartoznak azok az online és offline anyagok, amelyek a vállalkozásod egyedi igényeit elégítik ki. Csomagonként eltérő számú elem választható.

(Pl.: animált hirdetés, banner, fotó és videó, névjegy, szórólap, plakát, tábla, roll-up, poszter, meghívó, étlap, stb.)

Szolgáltatásaink a bemutatkozó oldaltól az összetett weboldalig terjednek.* Az általunk késztett weboldal reszponzív**, és SSL tanúsítvánnyal rendelkezik***

* WordPress weboldal.  Bemutatkozó  weboldal tartalma: főoldal, rólunk szakasz, szolgáltatások szakasz, kontakt szakasz.
** A weboldal alkalmazkodik a kijelző mérethez.
*** https megbízható webhely minősítés.

Minden, ami közösségi média. A csomagok tartalmazzák a Facebook profilkép és borítókép, igény esetén design template* megtervezését. További szolgáltatásink lefedik a Facebook, Instagram, Tiktok, Youtube Shorts, Instagram Reels stb. tartalmak elkészítését is.

*Egységes megjelenés a bejegyzésekhez.

PR cikk írás és megjelentetés, statikus vagy animált hirdetés elhelyezése Baranya egyik legnagyobb online média felületén, a 7300.hu oldalon.